100_7917-2B-25281-2529

     Pentru biblioteca personală am în plan printarea și copertarea a sute de volume dar de o vreme cu greu am timp și de cărțile mele. A venit timpul pentru Parabolele lui Iisus de Andrei Pleșu.

     Ce materiale am folosit? Am folosit piele ecologică maron ce imită pielea de vițel. Decorațiunile sunt în sec, amândouă perechile de chenare fiind făcute cu o singură unealtă de 1,8cm x 1,8cm. Precizie și muncă! Am folosit și alte decorațiuni din metal. Pe spatele coperții sunt patru astfel de decorațiuni metalice care au rostul de suport pentru carte. Pe fața coperții am folosit două crenguțe decorative de măslin tot din metal care tind să se rotească la nesfârșit, și o alta – jumătate de cheie. Jumătatea văzută și o alta nevăzută. Deja devin filosofic dar înțelegeți unde bat…
     Blocul de carte a fost vopsit în roșu, are capital band alb-maro și semn de carte roșu. La fiecare colț al cărții am atașat și câte un colțar tot metalic.
     Această carte nu am dorit-o de la început astfel copertată cu acele decorațiuni metalice dar cum legătoria de carte e artă, trebuie să te lași dus de inspirație și să observi la sfârșit rezultatul. Iar rezultatul e acesta:
 gallery
 gallery[supsystic-gallery id=’1′ position=’center’]

Leave a Reply